Menu
Sportske igre mladih – šah – Varaždinske Toplice, Split – ljeto 2021.

Sportske igre mladih – šah – Varaždinske Toplice, Split – ljeto 2021.

  • 06.08.2021
  • Željko Matkun

Šahovski turnir prve razine natjecanja Sportskih igara mladih (SIM) za Varaždinsku županiju održan je 17. lipnja 2021. u Varaždinskim Toplicama na Nogometnom igralištu NK Mladost, ispod tende. OPŠIRNIJE

Među pobjednicimna koji su stekli pravo nastupa na državnom finalu SIM bila je i Ana Kanešić iz ŠŠK Mladost Varaždinske Toplice, koja je bila prva u kategoriji djevojčica do 11 godina.

Ana je nažalost bila spriječena otputovati na finale u Split, pa ju je zamijenila drugoplasirana sa istog turnira Mia Jurša, također članica našeg kluba!

Mia je u Splitu odigrala vrlo dobar turnir i osvojila 3 boda od 7 mogućih. OPŠIRNIJE

Osim sudjelovanja na šahovskom turniru i druženja, zajedno sa ostalim predstavnicima iz naše županije, istražila ju ljepote Splita i okolice u pratnji voditelja Miroslava Smuđa. Igrali su picigin na Bačvicama, razgledali Dioklecijanovu plaču, dotaknuli palac Grgura Ninskog, posjetili ribarnicu, Stari plac i Poljud, prošetali rivom, razgledali tvrđavu na Klisu i vratili se kućama obogaćeni za novo veliko iskustvo.Imaš li zanimljivu priču?

Javite nam se i napišite o čemu se radi. Zahvalni smo vam za svaku vašu informaciju, vijest i sugestiju, a sve kako bi digli informacije o sportu u Varaždinskim Toplicama na višu razinu.

Kontaktiraj nas