Menu
Šah – Trodnevno natjecanje za mlade u hotelu Minerva, 26.-28.8.2021.

Šah – Trodnevno natjecanje za mlade u hotelu Minerva, 26.-28.8.2021.

  • 22.11.2021
  • Željko Matkun

ŠŠK Mladost bio je organizator i domaćin 13. kadetskog i juniorskog otvorenog prvenstva Varaždinse županije koje se je održalo od 26. do 28. kolovoza 2021. godine. Natjecanje se je sastojalo od tri turnira na kojima je, uz članove našeg kluba, sudjelovalo ukupno 55 sudionika iz svih krajeva Hrvatske. Igralo se je 7 kola uz tempo 60 minuta za cijelu partiju po igraču uz dodatak od 30 sekundi za svaki odigrani potez, a sve partije su rejtingirane za nacionalnu i međunarodnu rejting listu. Natjecanje je otvorila je gradonačelnica Varaždinskih Toplica gđa. Dragica Ratković.

Pobjednici natjecanja su: Fran Rautner, ŠK Polet, Buševec – Juniorski turnir Ivan Rašić, ŠK Makarska – A turnir U16 Filip Apostolovski, ŠK Travno, Zagreb – B turnir U13 Najbolji igrači iz Varaždinske županije su: Hrvoje Hostnjak, Laura Friščić, Matej Friščić, Ana Kanešić i Filip Črepinko.

POPIS NAGRAĐENIH

NOVČANE NAGRADE PO KLUBOVIMA

REZULTATI

PRIJENOS UŽIVO Juniorski turnir ……………...PGN datoteka

PRIJENOS UŽIVO A turnir ………………………….. PGN datoteka

PRIJENOS UŽIVO B turnir ………………………….. PGN datoteka

FOTOGRAFIJE Facebook

PRAVILNIK

DOSADAŠNJI POBJEDNICI

RASPIS


Organizator ŠŠK Mladost, Var. Toplice zahvaljuje donatorimna turnira “Bernarda” d.o.o., Puščine, Pilana i stolarija Ratković, Var. Toplice i Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Var. Toplice.


POVIJEST NATJECANJA

Imaš li zanimljivu priču?

Javite nam se i napišite o čemu se radi. Zahvalni smo vam za svaku vašu informaciju, vijest i sugestiju, a sve kako bi digli informacije o sportu u Varaždinskim Toplicama na višu razinu.

Kontaktiraj nas