Menu
Više od 450 trkača na 51. utrci ulicama Varaždinskih Toplica

Više od 450 trkača na 51. utrci ulicama Varaždinskih Toplica

  • 12.06.2019
  • ZŠUG Varaždinske Toplice

Nakon što je zbog lošeg vremena tjedan dana ranije morao biti pomaknut termin, u petak, 7. lipnja, uspješno je održana 51. utrka grada Varaždinske Toplice. U organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Varaždinskih Toplica i pod pokroviteljstvom Grada Varaždinske Toplice, na startu utrke okupilo se više od 450 trkača.

– Prezadovoljni smo odazivom malih i velikih trkača. Natjecatelje smo podijelili u čak 22 starosne kategorije. Tako smo na startu imali mališane iz jasličkih skupina i dječjih vrtića, zatim učenike nižih i viših razreda osnovne škole, te naravno seniore i veterane. I to u obje konkurencije, ženskoj i muškoj. Svaka kategorija trčala je svoju dužinu staze – otkrio je Ivica Mihalić, tajnik Zajednice športskih udruga Grada Varaždinskih Toplica.

Po troje najbolje plasiranih trkača u svim kategorijama dobilo je prigodne nagrade.

– U prvih 11 kategorija troje prvoplasiranih je za nagradu dobilo diplomu i medalje, a najbrži trkači u sljedećih 11 kategorija kući su ponijeli diplomu i pehare. Sve mališane iz dječjih vrtića koji su se pojavili na startu te s mnogo truda i velikom željom stigli do cilja, nagradili smo diplomama bez obzira na plasman. Također, oni najbolji su od naših sponzora dobili prigodne nagrade – zaključio je tajnik Mihalić.

Fotogalerija – Damir Mrvčić:

Imaš li zanimljivu priču?

Javite nam se i napišite o čemu se radi. Zahvalni smo vam za svaku vašu informaciju, vijest i sugestiju, a sve kako bi digli informacije o sportu u Varaždinskim Toplicama na višu razinu.

Kontaktiraj nas