U Varaždinskim Toplicama održan amaterski turnir u tenisu

U organizaciji TK Mladost Varaždinske Toplice, na turniru je sudjelovao 31 igrač koji su se prijavili preko aplikacije Sliceer. U petak je bio održan ždrijeb i napravljena satnica koje su se držali svi prijavljeni i u subotu na dan turnira odigrali svoje mečeve. Na turniru su sudjelovali igrači iz tri različite županije. Zahvaljujući Sliceer aplikaciji, tenis je bio ravnopravan i kvalitetan jer su mogli sudjelovati samo tenisač podjednakog znanja.

Prvo polufinale odigrali su mladi Leon Budinski i Dino Sekačić gdje je Leon svojim silovitim udarcima prošao u finale. Drugo polufinale odigrali su Krunoslav Štriga i Franjo Vrtar u kojem se bolje snašao Štriga. U meču za treće mjesto ipak je presudilo iskustvo i tako je pobjedu uzeo Vrtar. U zanimljivom finalnom meču, Leon je pokazao da nije slučajnost što je osvojio turnir, jer je samo nekoliko dana prije to isto učinio i na Sliceer turniru u Varaždinu.

Evo što je imao za reći pobjednik turnira Leon Budinski: “S obzirom na to da sam tenis počeo igrati prije 4 godine, ovo je prilično veliki uspjeh za mene. Jako sam sretan radi osvojenog turnira u jakoj konkurenciji. Zahvalio bih se organizatorima teniskog kluba Varaždinske Toplice na ukazanoj prilici za nas amatere da se možemo natjecati i pokazati svoje znanje u tenisu.”

Svim sudionicima turnira bio je osiguran ručak, a pobjednici, finalisti i polufinalisti nagrađeni su peharima, te prigodnim nagradama. Mladi iz kluba TK Mladost već najavljuju kako će druge godine turnir biti sigurno za koju stepenicu još kvalitetniji.

© 2018 Zajednica Športskih Udruga Grada Varaždinske Toplice