Menu
Turnir za najmlađe polaznike stolnoteniske škole!

Turnir za najmlađe polaznike stolnoteniske škole!

  • 20.06.2022
  • Matija Katalenić

Stigli smo i do kraja sezone 2021./2022. U prijašnjim objavama uglavnom je bio spomenuti rad kluba u seniorskim uzrastima. Najljepše stvari uvijek čuvamo za kraj pa će tako i ova sezona završiti s našim najvažnijim, najboljim i najdražim članovima, djecom.

Od osnivanja našeg kluba glavna zamisao je bila približavanje stolnog tenisa djeci i pokazati im koliko je važno baviti se sportom i sudjelovati u sportskim aktivnostima. Stolni tenis razvija sve najvažnije motoričke i koordinacijske vještine djece i zato nam je drago da se ove godine u stolnotenisku školu Varaždinske Toplice prijavilo čak 15 učenika OŠ, dok je na svakom treningu u prosjeku bilo prisutno 10 polaznika. Od ukupno 15 prijavljenih, 9 je djevojčica.

U subotu, 18.6.2022., održali smo i završno druženje uz turnir za sve učenike OŠ Antuna i Ivana Kukuljevića koji su se željeli prijaviti na turnir. Prijavilo se 13 učenika. Svi su željeli pokazati svoje vještine koje su naučili proteklih mjeseci i zaista su nijanse odlučivale u pojedinim mečevima. Najbolji stolnotenisač u OŠ je Marko Mikulčić dok je utješni turnir osvojio Filip Ratković. Posebno je bio zanimljiv i dio gdje su djeca igrala parove zajedno sa svojim roditeljima (ili bakom i djedom), gdje se također Marko pokazao kao glavna prevaga i sa svojim djedom osvojio i taj zajednički turnir. Konačni poredak je izgledao ovako:

GLAVNI TURNIR:
1. Marko Mikulčić
2. Fran Ratković
3. Matej Ratković
4. Ivona Dvorski

UTJEŠNI TURNIR:
1. Filip Ratković
2. Borna Dvorski
3. Hana Ratković
4. Teo Mičuda

PAROVI S RODITELJIMA
1. Marko i Slavko Mikulčić
2. Ines i Ivica Belić
3. Iva i Marko Plišo

Zahvalni smo svima koji su na bilo koji način pridonijeli ovoj lijepoj priči, a najviše polaznicima i njihovim roditeljima koji mogu biti ponosni na tako dobru i pristojnu djecu. Vidimo se ponovno, vrlo brzo!

Velika fotogalerija nalazi se na našoj facebook stranici.

Imaš li zanimljivu priču?

Javite nam se i napišite o čemu se radi. Zahvalni smo vam za svaku vašu informaciju, vijest i sugestiju, a sve kako bi digli informacije o sportu u Varaždinskim Toplicama na višu razinu.

Kontaktiraj nas