Menu
Rezime prvog dijela sezone 2021/2022.-ŠNK Polet Tuhovec

Rezime prvog dijela sezone 2021/2022.-ŠNK Polet Tuhovec

  • 07.01.2022
  • Dejan Kubat

Nakon kratkog odmora od blagdanskog ugođaja i dana provedenih s obitelji, koristimo ovu priliku za kratki osvrt na prvi dio sezone koja je iza nas.

Počnimo od najmlađih članova našeg kolektiva.

[KRATKI REZIME JESENSKOG DIJELA SEZONE 2021/2022-NOGOMETNI CENTAR]

U ovoj objavi kratko ćemo se osvrnuti na rezultate u završenoj polusezoni za naš Nogometni centar. Kao i do sad, naši mlađi uzrasti zajedno s vršnjacima iz NK Mladost Varaždinske Toplice sudjeluju u natjecanju Nogometnih centara. Kroz ligu sudjeluje ukupno 13 Nogometnih centara s područja županije, te svaki Nogometni centar igra s 5 različitih dobnih kategorija, tu spadaju kategorije: U9, U11, U13, U15 i U18.
U nastavku kratko o rezultatima svake kategorije 🙂
–KATEGORIJA U9, PREDNATJECATELJI–
Najmlađu kategoriju vodi trener Krunoslav Janušić, te se za njih kao prednatjecatelje ne vodi ni službena tablica, već je daleko najbitnije druženje te stjecanje osnovnih nogometnih pravila. Kategorija U9 je kroz 12 odigranih utakmica upisala 4 pobjede, 5 poraza i 3 nerješena susreta uz gol razliku 31:34.
–KATEGORIJA U11, POČETNICI–
Kategorija U11 trenutno je na 6. mjestu tablice s ostvarenih 19 bodova. U 12 odigranih utakmica upisali su 5 pobjeda, 3 poraza i 4 nerješena susreta uz ukupnu gol razliku 25:23. Trener je Predrag Bešenić.
–KATEGORIJA U13, MLAĐI PIONIRI–
Kategoriju mlađih pionira vodi trener Alen Vugrinec. Nakon 12 odigranih utakmica, ekipa se nalazi na 10. mjestu tablice s ostvarenih 8 bodova. Upisali su 2 pobjede, 8 poraza i 2 utakmice su odigrali bez pobjednika s ukupnom gol razlikom 22:56
–KATEGORIJA U15, PIONIRI–
Kategoriju U15 i trenera Marijana Horvata moramo posebno pohvaliti. Osim što su super pozicionirani na tablici uz malu bodovnu razliku do 1. mjesta, valja istaknuti velik i konstantan dolazak na treninge kao i utakmice. Ekipa je kroz 12 odigranih utakmica osvojila 27 bodova i drži 4. mjesto na tablici uz samo 4 boda zaostatka za 1. Ostvarili su 8 pobjeda, 3 utakmice odigrali su bez pobjednika dok su samo 1 izgubili. Ukupna gol razlika je 32:10.
–KATEGORIJA U18, KADETI/JUNIORI–
Najstariju kategoriju Nogometnog centra vodi trener Darko Hlebec. Nakon 12 odigranih utakmica, ekipa drži solidno 5. mjesto na tablici s ostvarenih 23 boda. Pobjedili su u 7 susreta, 2 utakmice završile su bez pobjednika, a tu su i 3 poraza. Ukupna gol razlika je 40:16.
Čestitke svim trenerima i ekipama na ostvarenim rezultatima!
Kao nagradu za naše članove, organizirali smo klizanje za sve kategorije mlađih uzraste te kićenje bora i druženje s roditeljima. Nadamo se da će takvi, pa i slični događaji postati pozitivna tradicija u našem klubu. 🙂
Nakon kategorija Nogometnog centra, odnosno naših najmlađih članova, moramo pohvaliti i više nego odlične rezultate naših najstarijih natjecateljskih članova a to su veterani. Veterani su sezonu 2020/2021. završili kao prvaci te se time plasirali na Državno veteransko natjecanje koje je bilo održano u Rovinju. Uz odličnu igru, ipak je nedostajalo malo sreće te iskustva na velikim natjecanjima za prolaz grupne faze. Svejedno, veterani su ove sezone opet dokazali da su to definitivno zaslužili te su u prvom dijelu sezone 2021/2022. od odigranih 11 utakmica završili kao pobjednici u svih 11 te ponovno osvojili titulu jesenskog prvaka lige Veterani-istok s osvojenih maksimalnih 33 boda te gol razlikom 56:9. Kod veteranske ekipe moramo istaknuti Antonia Bahata koji je kao i prošle sezone, u ovoj sezoni vodeći strijelac lige s trenutno postignutih 28 pogodaka.
I za kraj smo ostavili našu seniorsku ekipu, ekipa koja trenutno ispisuje novu klupsku povijest te povijesni rezultat.
Seniori su u prvom dijelu sezone odradili odličan posao. Pred početak sezone bilo je tu dosta promjena u igračkom kadru, no pokazalo se kako su se svi novi dečki odlično uklopili na terenu, a i van terena. Seniori su tokom cijelog jesenskog dijela ostali jedina ekipa, moramo napomenuti u CIJELOJ županiji bez poraza čime su zasluženo na 1. mjestu tablice 1. ŽNL VŽ s osvojenih 31 bodova. U 13 odigranih utakmica 9 puta uzeli smo sva 3 boda dok smo 4 susreta odigrali bez pobjednika. Također imamo i najbolji napad lige s postignutih 43 pogodaka dok smo primili samo 10. Veliku ulogu je u tom segmentu imao i Karlo Gredelj, koji je vodeći strijelac lige s 13 postingutih pogodaka na čemu mu od srca čestitamo! ⚽💪
Treneru-igraču Karliju Šimeku, treneru Vjekoslavu Vitezu i cijeloj ekipi zajedno s Upravom kluba čestitamo na ostvarenom uspjehu.👏
Također, veliko hvala našim vjernim navijačima koji nas redovito prate i podržavaju!❤💙

Imaš li zanimljivu priču?

Javite nam se i napišite o čemu se radi. Zahvalni smo vam za svaku vašu informaciju, vijest i sugestiju, a sve kako bi digli informacije o sportu u Varaždinskim Toplicama na višu razinu.

Kontaktiraj nas