Menu
Prvenstvo Sjeverozapadne Hrvatske

Prvenstvo Sjeverozapadne Hrvatske

  • 13.03.2022
  • Saša Josip Milec

Članovi KK AIK-a nastupili su 5.3.2022. u Daruvaru na natjecanju s 204 natjecatelja i 17 klubova te su ostvarili odličan rezultat. Nastupila su samo 4 natjecatelja, u svojoj dobnoj kategoriji i u starijoj, dakle imali su 8 nastupa i osvojili čak 7 medalja u katama!

U kategoriji Djevojčice 12 godina Ema Gluhak je nakon poraza u 1. kolu ušla u borbu za repasaž te je na kraju došla do borbe za 3. mjesto u kojoj 2:1 pobjeđuje natjecateljicu iz KK Muraken.

U kategoriji Djevojčice 13 godina Ema Gluhak je još jednom upsjela doći do 3. mjesta dok je Josipa Horvat izgubila u finalu i završila na 2. mjestu.

Niko Šebrek je u kategoriji Dječaci 13 godina osvojio 2. mjesto porazom tek u finalu, a u kategoriji Dječaci 14 godina završio je na 3. mjestu.

Najbolje nastupe je imala Lana Šebrek Blažotić, koja je u A kategoriji Djevojčice 14 godina u četvrtfinalu bila slobodna dobrim ždrijebom, a u polufinalu je s 3:0 pobijedila natjecateljicu KC Šenkovec. U finalu je nastupila protiv natjecateljice KK Koprivnica i u odličnom meču glatko pobijedila 3:0 i osvojila zlato.
U kategoriji Kadetkinje Lana je dobro krenula i u četvrtfinalu pobijedila 3:0 natjecateljicu KK Okinawa, da bi u polufinalu izgubila od natjecateljice KC Šenkovec i završila u borbi za 3. mjesto s natjecateljicom KK Muraken i pobijedila je 2:1 te i ovdje u starijoj kategoriji osvojila broncu! Čestitke!

Ekipu je vodio glavni trener kluba Saša Josip Milec.

Imaš li zanimljivu priču?

Javite nam se i napišite o čemu se radi. Zahvalni smo vam za svaku vašu informaciju, vijest i sugestiju, a sve kako bi digli informacije o sportu u Varaždinskim Toplicama na višu razinu.

Kontaktiraj nas