Menu
Održan teniski turnir u mješovitim parovima

Održan teniski turnir u mješovitim parovima

  • 05.07.2023
  • Matija Katalenić

U Varaždinskim Toplicama održan je teniski turnir u mješovitim parovima. Turnir je počeo u subotu, 1.7.2023., no zbog lošijeg vremena u poslijepodnevnim satima, završen je u nedjelju prije podne.

Ukupno je nastupilo 13 parova. Odigravanje po skupina se odigralo u tri skupine po 3 para i jedna skupina s 4 mješovita para. Po skupina, kao i uvijek, bilo je mnogo podjednakih mečeva, no jedan par se ipak malo isticao. Na kraju teksta, vidjet ćemo i koji. Najzanimljivije je bilo u trećoj skupini s po 4 ekipe gdje su se do zadnjeg poena za prolaz borile čak 3 ekipe.

Nakon odigranih skupina ostalo je 8 parova. Svakom paru, pobjeda je bila dovoljna za osvajanje pehara.

Horg / Sever – Božinović / Hranilović

Planinc Z. / Levačić – Lukinec I. / Lukinec M.

 

Kanešić / Planinc Đ. – Prstec / Novko

Planinc B. / Mikulčić – Majsan / Herceg

 

U polufinalnim mečevima bolje su se snašli par Horg / Sever te u donjem dijelu ždrijeba Planinc B. / Mikulčić. Finale se moralo zbog kiše odigrati u nedjelju prijepodne i vidjelo se da su puno odmorniji bili par Horg / Sever koji su s, izgleda na kraju najlakšem meču, dobili s (pre)laganih 7-0. Tako je par Horg / Sever završio turnir sa svim pobjedama.

Čestitamo svima, a posebno pobjednicima!

 

 

Imaš li zanimljivu priču?

Javite nam se i napišite o čemu se radi. Zahvalni smo vam za svaku vašu informaciju, vijest i sugestiju, a sve kako bi digli informacije o sportu u Varaždinskim Toplicama na višu razinu.

Kontaktiraj nas