Menu
NAJBOLJI U 2021. GODINI – KK AIK

NAJBOLJI U 2021. GODINI – KK AIK

  • 11.01.2022
  • Saša Josip Milec

U još jednoj izazovnoj godini uspjeli smo sudjelovati na natjecanjima i ostvariti dobre rezultate. Za najbolji napredak u radu nagrađena je Ema Gluhak. Gledajući ponašanje, znanje, trud, redovitost, tehniku, marljivost i snagu Ema je unazad godinu dana mnogo toga popravila i zasluženo dobiva nagradu.

Najbolji natjecatelj kluba je Roko Kalničanec, naš dugogodišnji član koji je uvijek pri vrhu i ova pandemijska godina je bila “njegova”. Najbolja natjecateljica i najbolja ukupno je naša najmlađa natjecateljica ANJA MALINOVIĆ! Anja se ove godine počela natjecati i odmah je začinila svoj put zlatnim medaljama. Još je mnogo rada pred njom i nadam se da će joj nagrada biti poticaj!

Čestitke svima!
Također čestitam svim natjecateljima na trudu i dobrim treninzima, novoj grupi na dobrom startu i srednjoj grupi na zalaganju! Hvala trenericama Marineli i Sanjani na upornosti i strpljivosti!
Oss!
Shihan Saša Josip Milec

Imaš li zanimljivu priču?

Javite nam se i napišite o čemu se radi. Zahvalni smo vam za svaku vašu informaciju, vijest i sugestiju, a sve kako bi digli informacije o sportu u Varaždinskim Toplicama na višu razinu.

Kontaktiraj nas