Menu
Kraj 1. ŽNL Varaždin 2020/2021. – ŠNK Polet Tuhovec

Kraj 1. ŽNL Varaždin 2020/2021. – ŠNK Polet Tuhovec

  • 05.07.2021
  • Dejan Kubat

Dana 04.07.2021. odigrano je 26. kolo 1. Županijske nogometne lige Varaždin, odnosno i posljednja prvenstvena utakmica za članove te lige.

ŠNK Polet Tuhovec imao je priliku za kraj prvenstva na domaćem terenu ugostiti odličnu ekipu ŠNK Drava-Ajax. Sama utakmica je bila u najavi kao veliki derbi s obzirom da je za obje ekipe ova utakmica mogla značiti drugo mjesto na tablici 1.ŽNL. Naime, našem klubu je bio dovoljan i remi za to postignuće no jasno je bilo da svi igrači i članovi kluba žele uzeti sva 3 boda i napraviti povijesni uspjeh za naš klub. Utakmica je od samog početka bila zanimljiva i napeta, obje ekipe su čvrsto ušle u utakmicu u želji za pobjedom. Već u 8.minuti susreta mogli smo vidjeti prvi gol. Karlo Šimek je odličnom dugom loptom pronašao Renata Sakača koji si uspjeva smiriti loptu i sigurno poentirati za vodstvo 1-0. Nakon ranog pogotka, malo nas je uzdramala ozljeda našeg veznjaka Šimeka, no utakmica je nastavila u istom ritmu. U 36. minuti lijepo proigravanje za Gredelja koji lijepim udarcem završava akciju i povećava vodstvo. Gosti ni tad nisu odustali od borbe te dolaze do smanjenja vodstva u 43. minuti susreta. S rezultatom 2:1 se odlazi i na odmor.

Nakon odmora ponovo smo mogli vidjeti mnoštvo dobrih akcija. Gredelj se u 69. minuti opet upisuje u strijelce kao i Sakač u 78. minuti susreta. Rezultatom od 4:1 koji je definitivno lijepo vidjeti i završava sama utakmica. Gostima čestitamo na odličnom susretu te na osvojenom 3. mjestu, dok je 1. mjesto pripalo ekipi Budućnosti iz Vidovca kojima također želimo čestitati.

Najviše nas raduje osvojeno 2.mjesto za naš klub, jer kao što smo već spomenuli, radi se o najbolje ostvarenom rezultatu za Polet u povijesti kluba. Svim igračima i trenerima zajedno s upravom čestitamo na ostvarenom rezultatu te isto pa i bolje očekujemo u sljedećoj sezoni.

 

Sportski pozdrav svima!

Imaš li zanimljivu priču?

Javite nam se i napišite o čemu se radi. Zahvalni smo vam za svaku vašu informaciju, vijest i sugestiju, a sve kako bi digli informacije o sportu u Varaždinskim Toplicama na višu razinu.

Kontaktiraj nas