Menu

Savate klub "Šimunec-Gym"

Savate klub “Šimunec-Gym” Varaždinske Toplice osnovan je 2019.g. sa ciljem promicanja, razvitka i unapređenja savate boksa. Savate (Boxe Francaise) izvorni je europski borilački sport kojem počeci sežu na prijelaz 17. i 18.st.

SK “Šimunec-Gym” Varaždinske Toplice novi je klub u gradu Varaždinske Toplice koji je već u prvih nekoliko mjeseci rada upisao skoro 40 članova svih dobnih skupina.

Treninge provodi vrhunski trener u savateu, Predrag Šimunec (predsjednik Hrvatskog savate saveza, izbornik za combat savate). U svojoj bogatoj karijeri bio je svjetski i europski prvak u savate boksu kao i europski prvak u tajlandskom boksu i u full-contactu.

Naglasak kluba je na poticanju bavljenja stanovništva sportom, naročito mlađih dobnih skupina.

Treninzi se odvijaju u dvorani dječjeg vrtića Trantinčica, utorkom i četvrtkom i to u dvije grupe; 18-19 mješovita grupa za savate i 19.30-20.30 ženska grupa za fitness.

Imaš li zanimljivu priču?

Javite nam se i napišite o čemu se radi. Zahvalni smo vam za svaku vašu informaciju, vijest i sugestiju, a sve kako bi digli informacije o sportu u Varaždinskim Toplicama na višu razinu.

Kontaktiraj nas